Alexander Wang Denim Daily Anna NSFW 0

Alexander Wang brengt denim line uit (NSFW)

by Yoeri Khyrian Jonker / posted on 12/03/2014

“Wanneer je het ziet, kun je het niet meer uit je hoofd krijgen,” legt Alexander Wang uit op een persmoment eerder vandaag. “Ik wilde een campagne creëren dat uitdaagt, maar niet alleen op een sexy manier. Het moest mensen ook uitdagen om erover te gaan praten.”

En dat doen de nieuwe campagnebeelden, waarop model Anna Ewers bedekt is in niets anders dan olie en een spijkerbroek. Toen Alexander Wang al eerder liet weten dat hij een denim collectie wilde opzetten, was hij er duidelijk over dat dit niet zomaar uit de lucht kwam vallen. “De denim markt is verzadigd, dus een denim collectie opzetten is moeilijk. Ik heb er vaak over getwijfeld. Echter, aan het einde van het jaar zal het merk 21 winkels hebben. Deze expansie zorgt ervoor dat we steeds meer gedwongen worden om over lifestyle te denken. Denim is daarom ook een logische en nodige stap.”

De collectie, die uit 9 stukken verdeeld in drie washes zal bestaan, en zal ongeveer tussen de $200 en $300 kosten. .De modellen zullen bestaan uit een boyfriend jeans met tapered legs, een slim fit model met high rise en een regular fit gebaseerd op een mannen jeans, maar gemaakt voor vrouwen. De collectie is nu al beschikbaar voor pre-order en zal 8 december in Amerika uitkomen. Het is nog niet duidelijk of deze collectie ook beschikbaar zal zijn in Nederland.

Alexander Wang Denim Daily Anna NSFW 1

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Yoeri Khyrian Jonker

Whisky drinkende, A.P.C. Petit Standard dragende freelance journalist voor The Denim Daily en The Fisher Account.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>