bakery-02_116

The Bakery in Reusel

by Lars Tibben / posted on 03/12/2015

The Bakery in de Bakkerstraat is een nieuw concept voor echte ‘denim lovers’, die anders dan anders willen ‘fashion shoppen’ in een volstrekt unieke winkelsetting. De winkel is namelijk gevestigd in een voormalige authentieke bakkerij en heeft die ambachtelijke sfeer volledig behouden.

bakery_thedenimdaily

Ga je voor karakter en een eigen signatuur, dan kun je je hart ophalen in The Bakery. De collectie bestaat uit denim en aanverwante producten van hoge kwaliteit, voor mensen die alles in het leven op hún manier willen doen. Maar The Bakery is veel meer dan een exclusieve denim store, het is een zoete inval voor ‘denim lovers’. Een ontmoetingsplaats waar je ervaringen kunt uitwisselen, maar ook kunt genieten van het versgebakken vierkante ‘signature bread’ van The Bakery. De oven, de werkplaats, de verkoopbalie: alles ademt de pure authenticiteit van vakmanschap, noeste arbeid en mystiek verleden.

Merken:
Anerkjent, Denham, Scotch & Soda, Replay, Nudie Jeans, Elvine, Diesel, Drykorn, Indigo People, Knowledge Cotton, Reign & Herschel Supply.

Bakkerstraat 60
5541 VD Reusel
Tel. (0497) 767046

www.thebakerystore.nl

Tags: , , , ,

Lars Tibben

Selected by Esquire Magazine as one of the biggest online influencers

twitterfacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>