Bang-Olufsen-BeoPlay-H8-Wireless-Headphones-1

BeoPlay H8: de draadloze Bang & Olufsen koptelefoon

by Yoeri Khyrian Jonker / posted on 01/13/2015

Toen de Beats by Dr. Dre uitkwamen in 2008, begon er een wereldwijde hype rondom koptelefoons. Mensen botste tegen je op, oude bekenden liepen vooral door als je ze op het midden van de straat riep: het was de eerste keer dat een koptelefoon je zo goed afschermde van geluid van buitenaf. Echter was een groot probleem de bedrading van de €300 euro koptelefoons: na een half jaar brak de kabel, waardoor je al snel een nieuwe kabel van €20 euro kon kopen.

Uiteindelijk kwam Beats By Dr. Dre met een draadloze bluetooth koptelefoon, waarna een nieuwe hysterie begon. En gelukkig, want zonder Beats by Dr. Dre had B&O nooit deze geweldige BeoPlay H8 op de markt gebracht. Meer vermogen, een beter gefilterde bass en superieur kwaliteit, scherper dan ooit door de nieuwe Bluetooth 4.0 technologie. En in plaats van een plastic behuizing komt de BeoPlay met een aluminium behuizing en kalfsleren bekleding van de oordoppen.

Voor €500 kun je zowel de beige als hazelnoten variant bestellen op de website van Bang & Olufsen.

Bang Olufsen BO Denim Daily Beoplay H8

Tags: , , , , , ,

Yoeri Khyrian Jonker

Whisky drinkende, A.P.C. Petit Standard dragende freelance journalist voor The Denim Daily en The Fisher Account.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>