Ikku_Carhartt_Collection_01_JAMJAMPR

Carhartt WIP gaat tweede samenwerking aan met het Amsterdamse Ikku

by Lars Tibben / posted on 11/11/2014

Na een succesvolle eerste samenwerking, creëerden de twee merken weer samen een collectie. Dit keer werd diepzwart canvas van biologisch katoen gecombineerd met een subtiele ribstof langs de zijkanten. Waar de buitenkant van de hoezen een geraffineerde, cleane uitstraling heeft, zorgt de kleurrijke explosie van cactusprint van de voering voor een fris contrast. De binnenvoering van alle vier de accessoires zijn bedrukt met het “Sierra” cactus patroon van Carhartt WIP.

Ikku is het eerste Nederlandse merk dat samenwerkt met Carhartt WIP. De merken vinden elkaar in een gedeeld streven naar duurzaamheid. Beiden combineren functionele bescherming met tijdloos ontwerp, de basis voor de voortzetting van dit partnerschap.

De collectie is verkrijgbaar bij geselecteerde internationale retailers, http://ikkuonline.com and http://shop.carhartt-wip.com.

Tags: , ,

Lars Tibben

Selected by Esquire Magazine as one of the biggest online influencers

twitterfacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>