Denim Daily Alex Mill Omnigod 01

Alex Mill x OMNIGOD

by Yoeri Khyrian Jonker / posted on 09/22/2014

New Yorks casual wear merk Alex Mill heeft samen met Japans denim merk OMNIGOD een collectie tot leven gebracht met als doel comfort, elegantie en kwaliteit bij elkaar te brengen. Het resultaat zijn vier overhemden: een spread collar, twee work shirts en een gewoon spijkeroverhemd. Daarnaast hebben de twee merken ook een sweater gemaakt van spijkerstof geproduceert in Wakayama, Japan.

De collectie, die vanaf 18 september al online verkrijgbaar was, doet ons lichtelijk denken aan de kleding die gedragen werd door Charles Bronson in de western klassieker “Once Upon a Time in the West”. De vintage uitstraling en textuur komen door een speciale wash, deze gecreëerd speciaal voor deze samenwerking. De prijzen van de overhemden en de sweater zijn tussen de €200 en €300 euro en kun je vinden in de online store van Alex Mill. Oh, en bij elke aankoop krijg je gratis een gelimiteerde vulpen met gratis beschermhoesje speciaal gemaakt voor de samenwerking.

Denim Daily Alex Mill Omnigod 02

Tags: , , , , , ,

Yoeri Khyrian Jonker

Whisky drinkende, A.P.C. Petit Standard dragende freelance journalist voor The Denim Daily en The Fisher Account.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>