Denim Daily Lee 125th Anniversary Utrecht 1

Celebrating Lee 125th Anniversary in Utrecht

by Yoeri Khyrian Jonker / posted on 10/14/2014

Na de pop-up stores van Cheap Monday en Kings of Indigo had ook Lee dit weekend iets te vieren. Het merk bestaat namelijk al 125 jaar, en bij een verjaardag hoort een feestje! Zaterdag was dan ook de winkel in Utrecht drukker dan normaal, waarbij je bij binnenkomst meteen kon genieten van een lekker koel biertje, goede muziek en natuurlijk vooral veel denim.

Zo waren ook Leonie en Lois van Spijkerbrij aanwezig, die in de winkel zelf lieten zien hoe ze nou precies hun denim vlinderdasjes maken. Een heel proces, helemaal met de hand, waarbij ze oude spijkerbroeken uit elkaar scheuren en met maizena lijm tot een strikje vormen.

Ondanks de regen was het feestje dan ook een succes. Heb je het nou gemist, neem dan een biertje in de hand en bekijk de foto’s hieronder. Verwacht trouwens ook meer nieuws deze week over Lee en hun 125 jarige bestaan. Zo komt binnenkort hun nieuwe capsule collectie met PRPS uit en komt er een speciaal event in Amsterdam waarbij je een stop-motion filmpje van jezelf kunt laten maken.

Denim Daily Lee Utrecht 125th 3

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

denim daily lee 125th utrecht 2

 

Tags: , , , , , , , , ,

Yoeri Khyrian Jonker

Whisky drinkende, A.P.C. Petit Standard dragende freelance journalist voor The Denim Daily en The Fisher Account.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>