CHASIN’ lanceert campagne #STRETCHYOUREGO

CHASIN’ lanceert campagne #STRETCHYOUREGO

by Lars Tibben / posted on 03/22/2015

Het Nederlandse jeansmerk CHASIN’ lanceert #STRETCHYOUREGO, een campagne die in het teken staat van de CHASIN’ EGO 5 pocket stretch jeans. Vanaf 21 maart 2015 is de campagne landelijk te zien op de Nederlandse TV. CHASIN’ werkt opnieuw samen met de bekende Nederlandse fotograaf en director Joost Vandebrug.

ICOON
De EGO – het iconische model uit de CHASIN’ jeanscollectie – is een moderne interpretatie van de klassieke 5 pocket jeans. Vanaf dit seizoen is er ook een stretch kwaliteit verkrijgbaar in twee verschillende fits: een TAPERED en een SLIM fit. De fits zijn uitgevoerd in verschillende wassingen: van grijs en lichtblauw naar donkerblauw en blauwgroen. Alle EGO jeans zijn voorzien van iconische details en zijn uitgevoerd in stretch denim, wat zorgt voor een perfecte fit en uitstekend comfort. De EGO styles zijn verkrijgbaar vanaf € 89,95.

#STRETCHYOUREGO
Naast de TV commercial lanceert CHASIN’ de campagne ook in etalages en instore door het hele land en online. De campagne zal worden geactiveerd op social media, met de focus op Instagram. De hashtag #STRETCHYOUREGO staat voor de EGO jeans welke in stretch denim is uitgevoerd en is gericht op interactie met de consument; “What boosts your EGO?”. Middels het uploaden van een foto waar de EGO jeans onderdeel van is, maken consumenten kans op alle zes varianten van de EGO stretch jeans.

De Nederlandse fotograaf Joost Vandebrug, gevestigd in London, is verantwoordelijk voor de campagne. Zijn signature stijl is herkenbaar door het rauwe karakter, vaak in zwart/wit uitgevoerd, welke perfect past bij CHASIN’. Vandebrug realiseerde publicaties in o.a. V Man, L’Uomo, Vogue, Dazed & Confused en Vogue Italia. Recent maakte hij films voor Vogue, Nike en The Pet Shop boys. CHASIN’ werkt al enkele seizoenen samen met Vandebrug, zo ook voor de Amsterdam Spring / Summer 2015 campagne.

Over CHASIN’
Het Nederlandse lifestyle jeansmerk CHASIN’ maakt naast jeans een totaal collectie: jassen, non-denims, tops, underwear, schoenen en accessoires. Afgelopen december werd daar de eau de toilette EGO by CHASIN’ aan toegevoegd. CHASIN’ is in 1992 opgericht. In de afgelopen twintig jaar is CHASIN’ in Nederland uitgegroeid tot één van de meest populaire jeansmerken voor mannen. CHASIN’ heeft in Nederland en België momenteel 130 verkooppunten, waaronder 38 CHASIN’ Mono-brand stores, chasin.com  en 25 Shop-in-Shops in departement stores.

Tags: , , , , ,

Lars Tibben

Selected by Esquire Magazine as one of the biggest online influencers

twitterfacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>