IMG_1915.CR2

Chasin’ naar Premium in Berlijn

by Lars Tibben / posted on 01/19/2015

Het succesvolle Nederlandse jeansmerk CHASIN’ lanceert tijdens Premium in Berlijn de Fall / Winter 2015 collectie door middel van het unieke CHASIN’ Shop-in-Shop Concept. CHASIN’ richt zich hiermee op de internationale markt met als sterke focus Duitsland. Het merk heeft een onmiskenbare stijl neergezet, gedefinieerd door het dualisme tussen denim, sportswear en youth culture.

CHASIN’ is ontstaan in 1992. De afgelopen 20 jaar is het merk uitgegroeid tot één van de meest populaire denim merken voor de Nederlandse man. Momenteel heeft CHASIN’ meer dan 130 verkooppunten, inclusief 38 mono-brand stores, in de Benelux. Het merk onderscheidt zich door de retailkracht achter het merk. CHASIN’s debuut op Premium Berlijn zal een belangrijke impuls geven aan de internationale groei van het merk en de aanzet geven tot Shop-in-Shops in heel Europa.

IMG_1871.CR2

CHASIN’ JEANS
Verfijnde robuustheid en vakmanschap gecombineerd met moderne innovatie staan centraal. Het toepassen van nieuwe technieken en oog voor detail maken de jeans uit de CHASIN’ Fall / Winter collectie one of a kind. Binnen de collectie is gebruik gemaakt van limited edition stoffen en wassingen, te herkennen aan het Lotus Pocket design, de kenmerkende labels aan de zijkant van de coinpockets en de unieke detaillering. Key binnen de jeans collectie zijn dit seizoen de twee stretch denim kwaliteiten: Extreme en Comfort, elk verkrijgbaar in verschillende wassingen. De Indigo-Sweat Jeans Joggers combineren deniminvloeden met sportswear en zijn naast de stretch denim onmisbaar binnen de Fall / Winter collectie.

STRETCH YOUR EGO
De EGO is het meest iconische model uit de CHASIN’ Jeans Collectie en vandaar een extra spotlight. De EGO is verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen: TAPERED en SLIM. De TAPERED staat bekend om zijn krachtige details, bewezen fit en het gebruik van verschillende wassingen. De SLIM is uitsluitend ontwikkeld in Extreme Stretch denim om zo de ideale moderne fit te completeren en is uitgebracht in een felblauwe, een donkergrijze wassing en een puur en ongewassen variant.

FALL / WINTER 2015
De collectie bestaat uit drie verschillende thema’s: Indigo Trail Hikers, Electric Youth en Broken Suits. Elk thema heeft een eigen attitude en is geïnspireerd op een east/west kosmopolitisch gevoel, eigenzinnige movers & shakers, de vrijheid van het hooglandse natuur en indigo vibes.
 
INDIGO TRAIL HIKERS
Indigo Trail Hikers staat voor een contemporary outdoor gevoel, afgestemd op het backpacken langs het Zuid-Amerikaanse Patagonië. Dit thema bestaat uit geruite en denim shirts, gestreepte t-shirts en grove breisels. Daarnaast biedt het thema Indigo Trail Hikers verschillende donsjassen. Het kleurenpalet bestaat uit bordeaux en donkergroen gecombineerd met verschillende tinten blauw. Deze combinatie zorgt voor een crisp en cool herfstgevoel. Het resultaat is een rijke, tijdloze collectie met eclectische draagbare stukken die staan voor een natuurlijk vrij gevoel.

ELECTRIC YOUTH
Binnen Electric Youth is het stedelijke gevoel optimaal. Een sportswear feeling met een technische draai, beïnvloed door innovatieve steden als NYC, Tokyo en Seoul. Een combinatie van lange losvallende tops, slim fit denim en biker jackets definiëren het silhouet van dit thema. Sportswear materialen, stretch denim met destroyed details, gecombineerd met technische ritsen verwijzen naar de levendige sfeer van een inspirerende grote stad. Het kleurenpalet bestaat uit zwart gecombineerd met bordeaux, marineblauw en grijstinten.

BROKEN SUITS
Broken Suits toont een meer geklede sfeer. Suit up in an easy going vibe! De combinatie van klassieke silhouetten en slim fit pasvormen zorgen voor een gelaagde maar geklede streetstyle. Door het samenvoegen van wollen sweaters en jerseys oogt de collectie rijk en comfortabel tegelijk. Een mix van verschillende natuurlijke tinten zijn toegevoegd aan het basis kleurpalet van marineblauw, zwart, groen en grijs.

CHASIN’ X PREMIUM BERLIN
Op 19, 20 en 21 januari 2015 presenteert CHASIN’ zijn Fall / Winter 2015 collectie middels het unieke Shop-in-Shop Concept tijdens Premium in Berlijn.

IMG_1873.CR2

Tags: , , , ,

Lars Tibben

Selected by Esquire Magazine as one of the biggest online influencers

twitterfacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>