Christopher_Kane_007_1366

Christopher Kane – Fall 2015

by Yoeri Khyrian Jonker / posted on 01/13/2015

De nieuwe Christopher Kane collectie is een van de eerste, maar meteen ook een heel sterk begin van Fashion Week London. Alweer bijna een week geleden begon het grote event dat de UK ieder jaar weer op zijn kop zet, en alweer 33 shows zijn gepresenteerd op diverse locaties. Echter was het de simpliciteit en rijkheid aan contrast dat ervoor zorgde dat de Christopher Kane collectie in ons hoofd deed dwalen. Heel clean, mathematisch en autistisch, maar tot in de punten een schitterend verzorgde collectie, waarin weinig valt op te merken aan de kledingstukken.

De collectie biedt ook voor iedereen iets. Wij persoonlijk vinden het indigo gehalte bijvoorbeeld heel sterk, vooral toegepast op de duffle coat en de geometrische trui. Maar ook de groene, gewatteerde Escher-esque blazer die je hieronder zult zien is een fijn voorbeeld van hoe deze collectie ook zou werken voor mensen met een meer uitgesproken smaak.

Bekijk delen van de collectie hieronder:

Christopher_Kane_012_1366

Christopher_Kane_015_1366

Christopher_Kane_013_1366

Tags: , ,

Yoeri Khyrian Jonker

Whisky drinkende, A.P.C. Petit Standard dragende freelance journalist voor The Denim Daily en The Fisher Account.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>