ZX Flux Adidas Slip On Denim Daily

De adidas Originals ZX Flux Slip On

by Yoeri Khyrian Jonker / posted on 04/03/2015

Van bloggers en influencers die met een crisp witte adidas Superstar met zwarte strepen lopen, tot heel Nederland die tenminste 1 kleur heeft van de immens succesvolle Pharrell samenwerking: adidas heeft de laatste tijd een inhaalslag gemaakt. De volgende adidas release is echter een minder obvious keuze, en daarin heel minimalistisch en simpel. De nieuwe ZX Flux Slip On is een schitterende, futuristische low top die met zijn verschillende tonen wit en materialen van mesh tot suede zal zorgen dat iedereen op de straat je nastaart als je met deze badboys aan je voeten loopt.

Hoewel we met veel plezier kijken naar iedereen die met een van de 50 kleuren van de Supercolor collectie over de straten loopt, hopen we toch deze schitterende nieuwe release ook vaker te zien. Voor €85 kan hij zomaar van jou zijn, dus koop hem hier!

Tags:

Yoeri Khyrian Jonker

Whisky drinkende, A.P.C. Petit Standard dragende freelance journalist voor The Denim Daily en The Fisher Account.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>