Denmark Interior Denim Daily 4

De Ultieme Getaway in Denemarken

by Yoeri Khyrian Jonker / posted on 01/05/2015

Chaos, drukte, confrontatie en vooral weinig rust; grote steden zoals Amsterdam, New York of Hong Kong zijn soms veel om te behappen. Het is bijvoorbeeld de reden waarom J Crew designer Frank Muytjens een weekend getaway heeft twee uur buiten New York, zodat hij in de weekenden bij kan komen van de hectiek in The Big Apple. Wat ons betreft zou iedereen een plek moeten hebben om zijn solitude te vinden. Zo bijvoorbeeld dit mooie huis in het midden van de bossen van Denemarken.

Wat deze plek al fail-proof maakt is de comfortabele lederen stoel bij de boekenkast, waar je met een whisky door de stapel tijdschriften van de laatste maand kan bladeren. Maar natuurlijk worden we ook enthousiast van de badkuip in de tuin, een open haard omgeven door een leren bank en een tuin waar je u tegen zegt. Kleine bonus: again, het is in Denemarken. Bekijk hieronder de foto’s.

Denmark Interior Denim Daily 1

Denmark Interior Denim Daily 2

Denmark Interior Denim Daily 3

Denmark Interior Denim Daily 5

Denmark Interior Denim Daily 0

Denmark Interior Denim Daily 6

Tags: , , , , , , , , , , ,

Yoeri Khyrian Jonker

Whisky drinkende, A.P.C. Petit Standard dragende freelance journalist voor The Denim Daily en The Fisher Account.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>