CHASIN'_10

Debuut CHASIN’ op PITTI UOMO 86

by Lars Tibben / posted on 06/17/2014

CHASIN'_10

Het Nederlandse jeansmerk CHASIN’ maakt zijn debuut op de PITTI UOMO 86, die plaatsvindt van 17 t/m 20 juni 2014. Tijdens deze exclusieve modebeurs zal CHASIN’ zijn nieuwe collectie voor Spring/Summer 2015 tonen.

CHASIN’ is een merk voor mannen die nieuwsgierig zijn, grenzen verleggen en alles uit het leven willen halen. Een easy going, cool merk met de no-nonsense mentaliteit van een rockstar. Voor mannen die “Lust for Life” op het voorhoofd hebben staan. Voor deze mannen heeft CHASIN’ een stijl ontwikkeld waarin jeans de hoofdrol vervult. “Lust for Jeans” is het hart en de ziel van CHASIN’. CHASIN’ staat voor kwaliteit, passie voor denim, internationale ambitie en retail. Het eigenzinnige merk vaart een eigen koers en doorbreekt tradities. Daarom heeft CHASIN’ ook voor PITTI UOMO 86 gekozen voor het tonen van de nieuwe collectie voor Spring/ Summer 2015: King of New York.

Het merk heeft een onmiskenbare signatuur en een eigen stijl waarin denim, sportswear en youth culture een belangrijke rol spelen. Tijdens PITTI UOMO 86 lanceert CHASIN’ de nieuwe collectie King of New York, en wordt het nieuwe shop-in-shopconcept gepresenteerd. De CHASIN’-vibe wordt ook uitgedragen in de nieuwe campagne, die werd geschoten door de fotograaf Joost Vandebrug. Zijn werk staat bekend om zijn rauwe realisme. De fotograaf heeft voor verschillende fashion magazines, merken en ontwerpers gewerkt, zoals Dazed & Confused, Vogue Italia, V Man, Zoo Magazine, Nike en Kris Van Assche.

Dj Djordy Latumahina, bekend van Tjoller inc. en Concept 385 en dj Jean Paul Paula, Fashion Director van het Franse urban culture-magazine WAD zorgen voor de muzikale omlijsting van CHASIN’s debuut op de PITTI UOMO 86. CHASIN’ stimuleert nieuwe ideeën, kunst, muziek en mode die cultureel grensverleggend zijn.

Collectie
In de collectie voor Spring/ Summer 2015 staat de kosmopolitische sfeer centraal van een van de meest iconische steden ter wereld: New York. In New York is op elke hoek van de straat wel iets te beleven: de nieuwste hotspots, genieten van een slow coffee en lekker uitwaaien op het strand. De energie van de stad vind je terug in het dagelijkse leven en dat was ook de inspiratiebron voor King of New York. De nieuwe collectie brengt vrijheid, structuur en vakmanschap samen en straalt confidence en ease uit. De collectie omvat verschillende stijlen met een moderne touch in een spannende mix van stoffen en kleuren.
De musthaves van dit seizoen zijn het bomberjack, comfortabele sweatshirts, lange T-shirts met kunstzinnige, uitdagende prints en comfort fit-jeans. De collectie is onderverdeeld in verschillende thema’s waaruit de veelzijdigheid van het merk blijkt. CHASIN’s collectie voor Spring/Summer 2015 biedt een complete garderobe voor alle momenten van de dag.

Refined Rugged
Refined Rugged toont CHASIN’s passie voor denim. Vakmanschap wordt onderstreept door innovatieve technieken. De collectie geeft een nieuwe kijk op denim en introduceert moderne vormen en een even geraffineerde als comfortabele snit, in combinatie met premium denim, kwalitatieve basisstukken, breistoffen en klassieke kleuren.

Cosmopolic Rock
Cosmopolic Rock verwijst naar de moderne wereldmetropool, waar urban sportswear en designerinvloeden hand in hand gaan. Huiveringwekkende prints gaan naadloos over in multi-blended kleurschakeringen en worden afgewisseld met stoere prints en grafische motieven. Technostoffen en mesh worden gebruikt voor de college-modellen, zoals de sweatshirts met ronde hals en baseball jackets.
 
Saturday Break
Saturday Break is een relaxte, comfortabele lijn, waarin een functionele formele stijl en een nonchalante look & feel de boventoon voeren. Een centraal element is de comfortabele pasvorm, waarbij zachte, superstretchy stoffen en preppy joggingshorts zich perfect laten combineren met zachte pasteltinten voor de ideale weekendoutfit.

It’s Like A Jungle Sometimes
Oude posters tegen een stedelijke achtergrond laten een wereld zien die continu in verandering is. Bij dit thema staat de urban jungle met al zijn uitersten centraal. Comfortabele outfits met overdadige grafische prints en verschillende stoffen laten ruimte voor het onverwachte.

Over CHASIN’
CHASIN’ is in 1992 opgericht. In de afgelopen twintig jaar is CHASIN’ in Nederland uitgegroeid tot een van de meest populaire jeansmerken voor mannen. CHASIN’ heeft momenteel 120 verkooppunten waaronder 35 CHASIN’ Mono-brandstores. CHASIN’ onderscheidt zich door de retailkracht achter het merk. CHASIN’ zit bovenop de markt en reageert bliksemsnel op opkomende trends. CHASIN’s debuut op de PITTI UOMO 86 zal een belangrijke impuls geven aan de internationale groei van het merk en de aanzet geven tot shop-in-shops in heel Europa.

Bekijk hieronder de foto’s:

CHASIN'_3

CHASIN'_4

CHASIN'_5

CHASIN'_6

CHASIN'_7

CHASIN'_8

CHASIN'_9

CHASIN'_1

CHASIN'_11

Tags: , , , , , , ,

Lars Tibben

Selected by Esquire Magazine as one of the biggest online influencers

twitterfacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>