antwerpen-1

The Denim Daily x Meyba

by Lars Tibben / posted on 04/09/2015

De temperaturen gaan gelukkig weer omhoog. Dat betekent voor mij, mijn jeans oprollen en met mijn blote voetjes in mijn schoenen. Het liefst draag ik denim op denim gecombineerd met een sportieve of nette schoen. Zoals je op de foto kan zien passen de sneakers van Meyba perfect bij mijn denim outfit.

Naast deze blauwe sneakers verkopen zij sneakers in allemaal verschillende kleuren. Benieuwd naar Meyba? Klik hier.

image1-5-1

 

 

Tags: , , ,

Lars Tibben

Selected by Esquire Magazine as one of the biggest online influencers

twitterfacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>