10650575_1525804507651806_315285988_o

Denim Events | Vogue Fashion Night Out

by Yoeri Khyrian Jonker / posted on 09/03/2014

Morgen is er dan eindelijk weer de Vogue Fashion Night Out, wat betekent dat heel Amsterdam haar beste kleren uit de kast haalt om de straat op te gaan en te zien wat de modewereld in haar mars heeft. Maar voordat het zover is, vat The Denim Daily nog even samen wat er precies op denim gebied staat te gebeuren.

De Bijenkorf / Dam 1

Op de 1e en 2e verdieping van het bekende warenhuis staat G-Star met een exclusieve preview van de G-Star Raw For The Ocean collectie die ze samen met niemand anders dan Pharrell Williams gemaakt hebben. Je kunt hier de kledingstukken zelfs aanpassen en een selfie maken, waarmee je een trip naar New York of een gratis bomberjack van de collectie kunt winnen.

Levi’s is op de 1e verdieping, met een eigen photobooth waar je een polaroid van jezelf kan laten maken. Als je deze upload op instagram maak je meteen kans op €200 shoptegoed.

Ook Hilfiger Denim heeft een exclusieve actie waarbij je een T-shirt kunt customizen met je naam of initialen en deze ook nog eens kan winnen. Dit is op de 2e verdieping.

Denham / Hobbemastraat 8

Nederlands denim merk Denham the Jeanmaker werkt samen met Bibi van der Velden aan een uniek ontwerp gebaseerd op de iconische schaar van Denham. Dit logo is gedrukt op het Vogue T-shirt en is te koop in hun winkel. Wees er snel bij, want het is een limited edition.

G-Star RAW / P.C. Hooftstraat 26-28

Ook hier is er een exclusieve preview van de G-Star Raw For The Ocean collaboratie met Pharrell Williams. Verder is er ook weer een photobooth waarbij je kans kan maken op prijzen en .. er zijn zelfs goodiebags. Ga dan ook zeker even langs bij de PC. Hooftstraat winkel.

Pauw – 48 / Van Baerlestraat 48

Begin alvast maar te bedenken welk favoriet denim item je morgen gaat dragen, want bezoekers met de beste en origineelste denim outfits maken kans op een spijkerbroek van Natural Selection Denim, Gilded Age en Adriano Goldschmied. Ook kun je nadat je een poging gedaan hebt om een van de drie exlusieve jeans te scoren een burger pakken, gemaakt door Simon ‘The Beef Chief’ Parrott.

Tags: , , , , , , , ,

Yoeri Khyrian Jonker

Whisky drinkende, A.P.C. Petit Standard dragende freelance journalist voor The Denim Daily en The Fisher Account.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>