Store4

DR. MARTENS AMSTERDAM STORE IS GEOPEND

by Lars Tibben / posted on 07/13/2014

Store3

Dr. Martens heeft op 3 juli 2014 de eerste winkel van de Benelux geopend in Amsterdam,  Kalverstraat 158. De ideale locatie om de rijke geschiedenis van het merk tot leven te brengen in de Benelux.

In de boetiek is het volledige gamma van Dr. Martens te koop. De boetiek komt voort uit de sterke groei van het Britse merk dat vandaag een revival kent.

De shop is ingericht volgens het retailconcept dat Dr. Martens ontwikkelde voor zijn stores wereldwijd met authentieke houten vloeren, bakstenen muren en een zwart plafond. Finishing touches zijn de lederen sofa’s in de klassieke Dr. Martens Oxblood tint (dieprood). Om de beleving compleet te maken, kiezen klanten zelf welke muziek er uit de vintage jukebox komt en zal er ook een fotohokje geplaatst worden. Illustraties op de muur zijn gemaakt door Chaotic Bastards.

In dit universum ontdekken klanten de complete collectie van Dr. Martens: van de klassieke en hedendaagse schoenen, voor mannen, vrouwen en kids, tot de kleding- en accessoirelijn. De “Made in England” zone heeft de producten staan die vervaardigd zijn in de authentieke fabriek van Dr.Martens in Northamptonshire (Verenigd Koninkrijk) waar oorspronkelijk alle Dr.Martens schoenen geproduceerd werden.

store8 Store6 Store5 Store4 Store2 Store7 Store1

 

 

 

Tags: , , ,

Lars Tibben

Selected by Esquire Magazine as one of the biggest online influencers

twitterfacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>