drive-in bioscoop Driving North

Driving North | bezoek eens een echte Drive-in bioscoop

by Robin van Bezouw / posted on 09/28/2014

Altijd al eens de ervaring van echte Amerikaanse drive-in bioscoop willen hebben? Dan wordt je wens vervuld! Van 2 tot en met 13 oktober wordt het NSDM-terrein in Amsterdam omgetoverd tot een echte ouderwetse openluchtbioscoop. 

Driving North toont over twaalf avonden twaalf verschillende films van uiteenlopende genres. De echte speedfreaks kunnen zich tegoed doen aan Rush en Fast and the furieus 6 en voor de liefhebbers van oldies wordt, hoe kan het ook anders, Grease gedraaid. De films starten met zonsondergang maar er is geen enkele reden om niet eerder aan te schuiven. Kom bijvoorbeeld direct van je werk voor een goede bodem van de BBQ of warm op met een dansje in de dj-tent. Alles tijdens Driving North werkt mee om je in Amerikaanse sferen te krijgen voor je neerploft voor de film.

Voor degene onder ons zonder auto of rijbewijs, wees zeker niet getreurd. Driving North biedt per avond ook tachtig zitplekken in de lounge, zodat je toch mee kunt genieten van dit fenomeen. En nog een kleine tip van ons: deze drive-in bioscoop is misschien wel de perfecte plek voor een romantische date bij zonsondergang. Zien we je daar?

Tags: , , , , , , , , ,

Robin van Bezouw

24 year old fashion, food & photography enthusiast living and loving in Amsterdam - The Netherlands.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>