replay-eco-life-image-1

Eco-Warriors spelen hoofdrol in Replay’s Laserblast L.I.F.E. film

by Lars Tibben / posted on 06/17/2014

replay-eco-life-image-1

Replay lanceert deze maand Laserblast L.I.F.E., een premium en duurzame denim capsulecollectie.
Om de sustainable waarden van deze collectie kracht bij te zetten, kiest Replay er bewust voor om geen modellen maar twee toegewijde milieustrijders centraal te stellen. De Noorse Aleksandra Ørbeck-Nilssen en Enok Groven spelen de hoofdrol in een rebelse campagne met bijbehorende film welke op 16 juni ‘live’ gaat.

In de film gaan de hoofdrolspelers de strijd aan met zwaarbewapende gezagsdragers. Zij delen een onstuitbare passie en energie voor het behoud van het milieu en belichamen het idee achter de bijzondere collectie en de rebelse geest van Replay.

“Milieuactivisten zijn de helden van de moderne wereld. Zij praten niet alleen over abstracte idealen, zij handelen direct. Deze geest van betrokkenheid en inzet voor het milieu komt volledig terug in deze capsulecollectie van Replay”, aldus Matteo Sinigaglia, Fashion Box SpA CEO. “Replay heeft zich altijd gericht op designinnovaties en de Laserblast L.I.F.E. collectie is een uitbreiding van deze onconventionele manier van denken.”

Over de Replay Laserblast L.I.F.E. collectie
De speciale capsulecollectie combineert de innovatieve en milieuvriendelijke Laserblast technologie – die het gebruik van water drastisch vermindert – en het gebruik van natuurlijke, gekleurde minerale pigmenten om zo een van de meest duurzame en premium denim te kunnen maken. De Replay Laserblast L.I.F.E. is vanaf begin juni beschikbaar in de online Replay shop en in geselecteerde Replay Stores.

Eco-Warriors Aleksandra Ørbeck-Nilssen en Enok Groven
Het in Noorwegen geboren model en actrice Aleksandra Ørbeck-Nilssen heeft haar eigen fonds voor het behoud van wildlife, Nanofasa (www.nanofasa.com), en is een belangrijke woordvoerder van de Afrikaanse milieuproblemen in de wereld. Enok Groven is de Noorse oprichter van Fashion Against Climate Change (https://www.facebook.com/groups/fashionagainstclimatechange). Dit is een gerespecteerde nieuwsgroep en blog gericht op milieukwesties met invloed op de mode-industrie.

Tags: , , , ,

Lars Tibben

Selected by Esquire Magazine as one of the biggest online influencers

twitterfacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>