palladium

EEN 90′S ICOON: DE PALLADIUM PAMPA BOOT

by Lars Tibben / posted on 02/05/2014

BLAST FROM THE PAST !
Here’s the scoop peepz ! 90′s is het nieuwe retro! Kinderen van de jaren ’90 herinneren zich zonder twijfel de iconische schoen die iedereen in zijn garderobe moest hebben. De canvas Palladium boot staat synoniem voor de 90′s en Kurt Cobain’s grunge movement.

Tijd dus voor een retrospectieve ! Het icoon uit de 90′s grijpt terug naar zijn roots. Dankzij de signature zool en het ijzersterke canvas van de Pampa boot, is de basis om verder te bouwen super solid.

Voor SS14 introduceert Palladium de original Pampa in een nieuw kleurenspectrum bovenop de basiskleuren.

Schermafbeelding 2014-02-05 om 12.38.14

Palladium introduceert een trio nieuwe, op het eigen erfgoed geïnspireerde kleuren – Concrete, Espresso en zacht Salmon Pink.

De rubberzool en toe cap zijn uitgevoerd in vintage putty (een stopverfachtige kleur) wat de schoen een lekker lichte finish geeft. Verkrijgbaar in de modellen Pampa Oxford, Pampa Hi and Baggy, voor mannen en vrouwen.

Schermafbeelding 2014-02-05 om 12.38.21

De Baggy krijgt een design-update in de vorm van een mid-height, die lager omvouwt voor een flatterende vrouwelijke fit. Bestaat in vier kleuren: Lemon yellow/putty, Fuschia/putty, Blue en Asphalt. De boot is gemaakt van een stonewashed canvas voor een cool love-worn en vintage gevoel.

Net als de originele Baggy is de Baggy Low geschikt om omhoog dichtgeveterd – als stoere boots – of omgeslagen te dragen. De nieuwe kleuren en modellen zijn beschikbaar in de winkel vanaf eind januari 2014.

Volg Palladium Boots op:
Facebook: Palladium Boots
Instagram: #palladium_boots
Twitter : @palladium_boots

Tags: , ,

Lars Tibben

Selected by Esquire Magazine as one of the biggest online influencers

twitterfacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>