Denim Daily Denham Bar Women

Een drankje bij de Denham Bar

by Yoeri Khyrian Jonker / posted on 11/07/2014

Het liet al lang op zich wachten: een tweede Denham winkel speciaal gericht op hun vrouwelijke clientèle. Begin deze week opende de eerste vrouwelijke concept store al hun deuren, maar natuurlijk konden ze de week niet ten einde laten lopen zonder deze geweldige aanwinst te vieren. Gisteravond, rond 6 uur, begon de winkel dan ook vol te lopen met mensen; een paar cocktails en flesjes Grolsch later was de winkel helemaal vol.

De muziek stond net hard genoeg, de sfeer was goed en hier en daar zag je bekende gezichten. Zo kwam op een bepaald moment Jason Denham binnen lopen met René Strolenberg van Tenue de Nîmes, en zag je ook mensen als Valerio Zeno, Fat Kid Cake founder Ilsoo van Dijk en Edwin Goudens van den Handel de winkel binnen komen om de nieuwe inrichting te bewonderen.

Verbazingwekkend genoeg kun je deze nieuwe aanwinst vinden naast hun allereerste boutique voor vrouwen, dit op ongeveer 30 seconden loopafstand van het hoofdkantoor en twee andere Denham winkels. Voor de mensen die echter denken dat dit de winkel overbodig maakt, denk dan na over hoe moeilijk het soms lijkt om de perfecte spijkerbroek of denim jacket te vinden. De Denham Bar is speciaal geopend om deze moeilijke klus makkelijker te maken. Zo is er bijvoorbeeld in het pas gedeelte van de winkel een revolutionaire 300 graden spiegel, waardoor je van elke hoek kunt zien of het gepaste item de perfecte fit heeft.

Hieronder een impressie van de avond. Ben je nou benieuwd naar hoe de winkel eruit ziet, breng dan een bezoekje aan de Denham Bar op Runstraat 15 in Amsterdam.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Tags: , , , , , , , , , , ,

Yoeri Khyrian Jonker

Whisky drinkende, A.P.C. Petit Standard dragende freelance journalist voor The Denim Daily en The Fisher Account.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>