Schermafbeelding 2014-11-28 om 06.51.08

Een gesprek met Kelly van We-Heart-Fashion.com

by Lars Tibben / posted on 11/28/2014

Wekelijks vragen wij de leukste mensen uit ons vak een aantal persoonlijke vragen maar natuurlijk ook over denim. Van de week hadden wij een leuk onderonsje met Kelly Jaspers van We-Heart-Fashion.

Wie ben jij?
Ik ben Kelly, 23 jaar jong en kom uit Eindhoven. Sinds 1,5 jaar blog ik samen met mijn zusje op het platform we-heart-fashion. Op dit platform deel ik mijn outfits, trend updates, modellen, food en ga zo maar door! Naast bloggen studeer ik nog. Ik hoop in januari mijn studie af te ronden!

Wat was je eerste denim item?
Mijn eerste denim item.. Nou mijn eerste denim item waar ik echt té trots op was, was een diesel jeans. Deze jeans had ik iedere dag aan. Ik denk dat ik deze 2 jaar heb gedragen totdat er overal gaten tevoorschijn kwamen!

Wat is nu je favoriete?
Ik houd van spijkerbroeken! Als ik een spijkerbroek voor de eerste keer aanpas in een winkel moet het meteen goed voelen. Ik heb paar jeans in mijn kast liggen waar ik echt niet zonder kan. Een daarvan is een Acné jeans, de ander is een seven for all mankind.

Wat zijn je dagelijkse essentials? Belangrijke items die je altijd bij je hebt of heel vaak gebruikt?
Ik ga niet de deur uit zonder een rode lipstick in mijn tas. Je weet nooit waar je terecht komt en dan is een kleurtje op je lippen toch altijd net iets sprekender! Daarnaast heb ik altijd handcrème bij me van Rituals. Oh en mijn Lenovo Yoga Tablet, die gaat écht overal mee naartoe!

Waar haal jij je inspiratie vandaan?
Een van de leukste dingen vind ik op een terras zitten en mensen kijken. Helaas woon ik in Eindhoven en daar is niet heel veel te zien qua mode. Maar waar ik ook kom, ik kijk altijd wat mensen aanhebben. Daarnaast zit iedere dag wel een uur op Pinterest. Eindeloos te kijken naar mooie foto’s!

Omschrijf je eigen kledingstijl?
Casual chique. Comfortabele kleding vind ik belangrijk. Ik moet me echt goed voelen in een kledingstuk anders verdwijnt deze ver in mijn kast! Ik loop graag op hakken, maar dan brede hakken, op naaldhakken zul je me niet snel zien!

Favoriete hotspot?
Favoriete hotspot, ohjee, op dit moment vind ik Onder De Leiding op Strijp S in Eindhoven echt geweldig. Heerlijk rustig zitten, healthy food en ze hebben zelfs een klein supermarktje! Als ik s’avonds geen zin heb om te koken dan loop ik daarheen. Heel simpel; je hebt de keus uit 1 gerecht (of dus geen keus..) wat de pot schaft!

Welke opkomende en bestaande merken kijk je nu naar?
Ik ben helemaal weg van Italiaanse merken. Mijn laatste koop was een fantastische jas van Femme by Michele Rossi! Helemaal geweldig.

Hoe zie jij jezelf over 5 jaar?
Hoe ik mezelf over 5 jaar zie. Heel erg moeilijke vraag. Ik kijk zelf meestal zo’n 2 jaar vooruit. Ik ben met een aantal dingen bezig die echt super gaan worden. Het gaat The DISTRIKT heten, will be continued soon! Heeft totaal niets te maken met mode trouwens. Ook met we heart fashion heb ik ook veel plannen. Hoe ik mezelf wil zien over 5 jaar is als volgt; gelukkig, gezond en veel voldoening uit mijn baan halen!

 

Tags: , , , , , ,

Lars Tibben

Selected by Esquire Magazine as one of the biggest online influencers

twitterfacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>