1_7

G-STAR INTRODUCEERT RAW UTILITY-WERKKLEDING IN THE JANE

by Lars Tibben / posted on 03/21/2014

1_7

De RAW Utility collectie zal door Michelin-kok en restaurateur Sergio Herman worden gelanceerd in The Jane in Antwerpen. Deze functionele collectie is online verkrijgbaar vanaf 21 maart.

De RAW Utility Cuisine-collectie bestaat uit zes ontwerpen en is geschikt voor het hele restaurantteam, van kok tot gastvrouw en sommelier. Ze werden ontworpen door G-Star en de finetuning werd verzorgd door Sergio zelf; als chef-kok voegde hij -na de collectie uitgebreid getest te hebben- extra functionaliteit toe aan de keukenproof reeks, waaronder de toevoeging van speciale zakken voor keukengerei.

Schermafbeelding 2014-03-21 om 11.21.10

De G-Star Type C-denim vormt de basis van de collectie en biedt werkkledingauthenticiteit in een eigentijdse 3D-fit. Deze denim wordt gedragen met een jasje, overhemd en stropdas. Dit uniform wordt aangevuld met twee gemoderniseerde schorten. Alle stoffen die zijn gebruikt voor de unisex-reeks zijn duurzaam en vuurvast. Ze beschermen de drager tegen schadelijke spatten, zonder dat dit ten koste gaat van het ademende vermogen en de bewegingsvrijheid.

Met de langverwachte opening van The Jane deze maand, benadrukte Sergio Herman het belang van de aankleding van de medewerkers: “Ik kan niet wachten om te zien hoe alles samenkomt op de 25e (maart, openingsdatum) en we iedereen het totaalplaatje kunnen laten zien: van het interieur tot het eten, en natuurlijk de RAW Utility collectie.”

Voor culinaire etablissementen die geïnteresseerd zijn in eenzelfde aanpak qua presentatie van medewerkers is RAW Utility vanaf 21 maart op bestelling verkrijgbaar bij g-star.com

#GStarRAW #RAWUtility

Tags: , , , ,

Lars Tibben

Selected by Esquire Magazine as one of the biggest online influencers

twitterfacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>