G-Star RAW_Store opening Antwerp_champagne crusher

G-Star RAW opent een na grootste store ter wereld

by Lars Tibben / posted on 11/21/2014

Gisteravond werd in een monumentaal pand aan de Huidevettersstraat in Antwerpen de officiële openingsceremonie gehouden van de op een na grootste G-Star RAW store ter wereld. In de store wordt het bestaande karakter van het gebouw en de nieuwste concepten op retailgebied en meubelontwerp met elkaar gecombineerd.

Facebook-vrienden van het merk waren uitgenodigd om de limited edition RAW Antwerp t-shirts, die de ramen en het entree bedekten, te verwijderen. Zo werd de indrukwekkende 530 vierkante meter grote ruimte onthuld.

Meer dan 500 gasten woonden de opening bij, waarbij de muziek werd verzorgd door het DJ-duo Beauhause en een live performance van de Nederlandse singer-songwriter Dotan. De Brand Manager van G-Star, Remco de Nijs, en actrice Ella Leyers gaven het startsein van de officiele opening. De opening werd bijgewoond door enkele bekende Vlamingen, waaronder Stan van Samang, Charlotte Leysen, Jonas van Geel, Zoe van Gastel, Maarten Vangramberen en Filip Joos.

De winkel, voorheen gevestigd aan de Kammenstraat, ligt nu slechts op steenworp afstand van de Meir, en is verdeeld over twee verdiepingen, met collecties voor zowel mannen als vrouwen. De winkel is zo ingericht dat de klant gemakkelijk het perfecte product voor hem of haar vindt. Naast de traditionele denimwand bevat de store ook een reeks mannequinbenen met de iconische G-Star jeans zoals de Elwood. Hiermee brengen we denim retail terug naar de essentie: het benadrukken van de constructie en de pasvorm van elke stijl.

Met de verbeterde heldere uitstraling geeft het ontwerp van de store de klant een gerichtere en plezierigere winkelbeleving. Van cruciaal belang is ook het proces om je perfecte denim te vinden; de kwalitatieve service wordt geleverd door speciaal opgeleid winkelpersoneel die de collectie van binnen en van buiten kennen.

Dat G-Star veel waarde hecht aan onderzoek van materialen en constructietechnieken is terug te zien in de modernistische, industriële designelementen en armaturen die in de hele store worden gebruikt. Daarmee is de store in de Huidevettersstraat een goed voorbeeld van de ontwerpfilosofieën van het merk qua productontwikkeling en denimvakmanschap.

De store biedt ook het G-Star Membership, een premium shoppingservice. Hiermee kunnen klanten hun onlinebestellingen bij hun lokale store ophalen en/of terugbrengen. Met deze service is het ook mogelijk dat de leden de beschikbaarheid van de producten in de store bekijken vanuit het comfort van hun eigen huis.

De nieuwe G-Star RAW Store in Antwerpen is geopend van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur, op zaterdag van 10:00 tot 18:30 uur en elke eerste zondag van de maand van 12:00 tot 18:00 uur.
Adres: Huidevettersstraat 12, Antwerp

Bekijk de foto’s:

G-Star RAW_Store opening Antwerp_basement G-Star RAW_Store opening Antwerp_champagne crusher G-Star RAW_Store opening Antwerp_crowd G-Star RAW_Store opening Antwerp_DJ due Beauhause G-Star RAW_Store opening Antwerp_Dotan G-Star RAW_Store opening Antwerp_Ella Leyers G-Star RAW_Store opening Antwerp_Ella Leyers2 G-Star RAW_Store opening Antwerp_Filip Joos G-Star RAW_Store opening Antwerp_Jonas van Geel G-Star RAW_Store opening Antwerp_Maarten Vangramberen G-Star RAW_Store opening Antwerp_Nick Alliet G-Star RAW_Store opening Antwerp_overview G-Star RAW_Store opening Antwerp_Stan van Samang G-Star RAW_Store opening Antwerp_woman Store opening Antwerp_Zoe van Gastel

Tags: , , ,

Lars Tibben

Selected by Esquire Magazine as one of the biggest online influencers

twitterfacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>