Schermafbeelding 2014-08-18 om 09.18.34

The Gentleman’s rules by Outfittery

by Lars Tibben / posted on 08/18/2014

Schermafbeelding 2014-08-18 om 09.14.31

OUTFITTERY is hét online fashion concept voor mannen en biedt hulp aan mannen die zich (nog) niet volledig thuis voelen in de wereld van mode…

Via de website www.outfittery.nl kunnen heren zich laten kleden volgens de laatste trends met behulp van een professionele stylist. Zelfs mannen die de grootste ‘fashionflaters’ slaan, kunnen bij OUTFITTERY terecht voor een stijlvolle en trendy look.

Er is dus geen excuus meer voor mannen met weinig tijd of die geen gevoel voor mode hebben om ooit nog de modeplank mis te slaan. Daarnaast is er voor heren ook geen enkele reden meer om hun lief op pad te sturen voor een dagelijkse dosis fashion! Je persoonlijke OUTFITTERY stylist wijst je op alle ‘gentleman’s rules’ en zorgt ervoor dat je altijd goed gekleed voor de dag komt.

Volg alle gentleman’s rules van OUTFITTERY via www.facebook.nl/OutfitteryNL

Schermafbeelding 2014-08-18 om 09.12.55

Het Concept
OUTFITTERY vergemakkelijkt het shoppen voor mannen op het internet. Nieuwe klanten beantwoorden op de website www.outfittery.nl een aantal vragen over hun persoonlijke kledingstijl en maten. Vervolgens worden ze gecontacteerd door een Nederlandse stylist van OUTFITTERY.

Na een persoonlijk gesprek wordt er een tailored outfit samengesteld. Deze outfit wordt gepersonaliseerd toegestuurd in een stijlvolle box. De klant kan op zijn gemak beslissen welke items hij wenst te behouden. De overige items kunnen kosteloos worden teruggestuurd. Deze innovatieve persoonlijke service wordt door OUTFITTERY geheel gratis aangeboden.

Schermafbeelding 2014-08-18 om 09.14.42

De brands

OUTFITTERY werkt inmiddels samen met grote merken zoals Tommy Hilfiger, Scotch & Soda, Levi’s en Marc O’Polo. Daarnaast werkt het online fashion concept met jonge designers zoals Purple Leaves, 14-03 en Esperando die het aanbod vergroten met een unieke en eigentijdse look & feel.

Kijk voor het volledige aanbod op www.oufittery.nl

Tags: , , , , ,

Lars Tibben

Selected by Esquire Magazine as one of the biggest online influencers

twitterfacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>