Denim Daily Seville Dockers On The Go 01

Golden Age of Travel | The Denim Daily x Dockers

by Yoeri Khyrian Jonker / posted on 04/17/2015

Als deel van hun Dockers On The Go campagne wil Dockers laten zien dat je met hun nieuwe collecties heel licht kan reizen, en toch nog veel coole outfits kan maken. Met hun Alpha, Marina en Insignia collectie kun je elke situatie aan, van een wandeling op een regenachtige dag door Sevilla tot een zonnige dag op een jacht (zoals wij deden op The Gentleman Yacht, een James Bond achtige ervaring).

Wij reisden naar Sevilla met enkel een kleine trolley, gevuld met kleding van deze drie collecties, om zelf te zien of het ons lukten om in deze situaties goed voor de dag te komen zonder al te veel bagage. Het resultaat is deze coole editorial in Sevilla, het bewijs dat de nieuwe Dockers collecties zowel stijlvol en stoer zijn, maar ook nog eens veelzijdig. Voor meer van dit project, zoek op instagram met de #DockersOnTheGo hashtag en raak geïnspireerd door hoe andere bloggers deze uitdaging aangingen.

Denim Daily Seville Dockers On The Go 10

3N4A9810

Denim Daily Seville Dockers On The Go 00

Denim Daily Seville Dockers CAVES GONZÁLEZ BYASS 05

Denim Daily Seville Dockers On The Go 06

Denim Daily Seville Dockers On The Go 07

Denim Daily Seville Dockers On The Go 02

Instagram 1

3N4A9756

Denim Daily Seville Dockers Yacht Gentleman's 05

Tags:

Yoeri Khyrian Jonker

Whisky drinkende, A.P.C. Petit Standard dragende freelance journalist voor The Denim Daily en The Fisher Account.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>