Omslagfoto-1

Han Kjøbenhavn

by Lars Tibben / posted on 01/23/2014

Als het gaat om het ontwerp, zijn de Denen een klasse apart. Toen we voor het eerst hoorde over dit Kopenhagense kleding en accessoires merk, verwachtten we versteld te staan​ van de collecties. Dit is buiten onze verwachtingen om het merk goed geslaagd.

fb4a66af9d3836ba33fbdb16386499ec

Han Kjøbenhavn is een klein Deens merk met grote ambities, die op slimme, stijl-forward de kruising van streetwear en high-end fashion bespeeld.

Liefdevol bedacht Han Kjøbenhavn op 1 mei 2009 in de straten van Kopenhagen, om van alle ingrediënten die de Deense designer bezit een eigen kledinglijn op te richten. De taal van de kleding is een toegankelijke luxe met gerelateerde vormen in rijke stoffen, onverwachte en prachtige kleuren. Hij houdt het simpel maar onderscheidt zichzelf door de esthetisch, innovatieve en mooie elementen die hij toepast in zijn producten.

Bekijk hieronder de foto’s:

002 004 005

Tags: , ,

Lars Tibben

Selected by Esquire Magazine as one of the biggest online influencers

twitterfacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>