THEJEANMAKER MOVIE POSTER

The Jeanmaker | Een Denham short film

by Robin van Bezouw / posted on 04/16/2015

Na het daverende succes van Denham’s eerste short film, Denham Psycho, ging woensdag Denham’s tweede remake in premiere. Denim- en Denhamliefhebbers van over de hele wereld verzamelden zich in het Ketelhuis in Amsterdam voor de vertoning van Denham’s tweede film in de ‘explicit Remake’ serie; The Jeanmaker. En natuurlijk was The Denim Daily ook aanwezig.

Na een remake van American Psycho wordt ditmaal Martin Scorsese’s The Aviator op weerzinwekkende en zeer creatieve manier vertaald naar all things denim. Geïnspireerd door het manische perfectionisme van filmmaker Howard Hughes, volgt The Jeanmaker een gepassioneerde jeansmaker in zijn zoektocht naar de perfecte jeans. Een missie die hem laat balanceren op de dunne grens tussen het streven naar perfectie en het vervallen in waanzin.

Wij hebben alvast een voorproefje voor je. Nieuwsgierig naar de rest? Ga dan naar de Denham website voor de volledige 11 minuten durende film.

Tags: , , , , ,

Robin van Bezouw

24 year old fashion, food & photography enthusiast living and loving in Amsterdam - The Netherlands.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>