02

Men At Work opent Hilfiger Denim pop up store

by Lars Tibben / posted on 03/02/2015

Vorige week donderdag lanceerde Hilfiger Denim de People’s Place Originals Capsule Collectie in de flagship store van Men at Work in Magna Plaza Amsterdam. De People’s Place Originals collectie is tot 25 maart te bewonderen in de Men at Work pop-up store die perfect past bij het rock-’n-roll gevoel van de collectie.

De People’s Place Originals collectie is geïnspireerd op de eerste winkel van Tommy Hilfiger die dezelfde naam deelt. De winkel werd in 1969 opgericht en was al snel één van de coolste plekken in New York. De muziek en rock-’n-roll  lifestyle die symbool stond voor deze periode, zien we terug in de nieuwe collectie. “Rocksterren als Mick Jagger en David Bowie zijn altijd een grote bron van inspiratie geweest en hebben mijn ontwerpen door de jaren heen beïnvloed,” zegt Tommy Hilfiger.

De collectie bestaat uit iconische band T-shirts en cutoff denim vests voor zowel mannen als vrouwen. Daarnaast bestaat de vrouwencollectie uit een leren jasje en denim shorts in drie verschillende wassingen.

Bekijk de foto’s:

11 07 06 12 05 04 03 09

Tags: , , ,

Lars Tibben

Selected by Esquire Magazine as one of the biggest online influencers

twitterfacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>