thedenimdaily_mrperlini_fashion_amsterdam_bracelets_4

MR. PERLINI: Exclusive Men Bracelets

by TheDenimDaily / posted on 08/14/2014

”It’s not a brand. It’s a lifestyle.” Oftwel, MR. PERLINI. Trendy en elegant, stijlvol en modieus, maar vooral ook  origineel en de beste kwaliteit materialen, dat is waar MR. PERLINI voor staat.  Het merk MR. PERLINI is het resultaat van een persoonlijke wens voor  stijlvolle mannen die van sieraden houden van de hoogste kwaliteit, edele metalen,  edelstenen en snoeren.

De armbanden zijn niet in massa geproduceerd en zo zouden ze het ook willen houden. Een MR. PERLINI armband is ontworpen en gebouwd in de zuiverste en de meest elegante vorm in hun atelier in Nederland. Ze combineren een legendarisch eenvoudig ontwerp met esthetiek, hoge kwaliteit en vakmanschap.

MR. PERLINI is een symbool van een positieve houding ten opzichte van het leven voor de jonge en veeleisende man, die streeft naar een grote dromen en doelen.

thedenimdaily_mrperlini_fashion_amsterdam_bracelets_3 thedenimdaily_mrperlini_fashion_amsterdam_bracelets_8 thedenimdaily_mrperlini_fashion_amsterdam_bracelets_9 thedenimdaily_mrperlini_fashion_amsterdam_bracelets_5 thedenimdaily_mrperlini_fashion_amsterdam_bracelets_6

 

http://www.mrperlini.com/

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>