Schermafbeelding 2015-02-27 om 09.40.07

Neuw Denim Men SS15

by Lars Tibben / posted on 02/27/2015

Voor de lente/zomer collectie dook het hedendaagse denimmerk Neuw in hun enorme archieven om oude iconen te laten herleven. Als verwoed verzamelaar en denim connaisseur weet Neuw’s Head Designer Par Lundqvist traditionele denim patronen te mixen met moderne tailoring. Neuw’s hommage aan de denim klassiekers in combinatie met innovatieve wassingen en modern maatwerk, vormen de basis voor een aantal op zichzelf staande opvallende eigentijdse stukken.

De Rock ’n Roll inslag van het merk is terug te zien in zowel de mannen als de vrouwen collectie van dit seizoen. Lundqvist showt dit niet alleen in skinny fit denim, strak gesneden silhouetten en versleten wassingen, maar ook in relaxtere pasvormen, laser cut leer en denim met slijtplekken.

Schermafbeelding 2015-02-27 om 09.39.57

Voor mannen wordt het ‘Studio Relaxed’ model geïntroduceerd, in Neuw’s kenmerkende wassingen. Hoewel het nieuwe model vergelijkbaar is met zijn tegenhangers uit de Neuw mannencollectie, is dit model iets losser voor een comfortabelere look. Passend bij de signature stijl van het merk, heeft dit model drie unieke features: een borduursel op de rechter achterzak, een ring aan de riem-lus aan de voorkant en een pijl op zoom aan de onderkant.

 

Tags: , ,

Lars Tibben

Selected by Esquire Magazine as one of the biggest online influencers

twitterfacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>