Biotrainer FEIT Cordovan Denim Daily

Nieuwe Cordovan Biotrainers van FEIT

by Yoeri Khyrian Jonker / posted on 03/25/2015

Laten we FEIT introduceren voor mensen die het niet kennen. Het Australische merk was geboren nadat Tull Price zijn sneakerbedrijf Royal Elastics verkocht had aan K-Swiss. Alles ging nog om geld, winstmarges en alle aandacht en liefde voor het product was verdwenen. En dat is waar FEIT begon. Na lang na te denken over het uiteindelijke concept met zijn broer Josh kwamen ze op een pre-order systeem. Om ervoor te zorgen dat er niets verloren ging, besloten ze om alleen een design te produceren als er genoeg pre-orders zijn. Door je aan te melden voor hun nieuwsbrief kreeg je dan een mail zo snel er een nieuwe design gepresenteerd werd, en was je een van de weinigen die kans maakte om een FEIT schoen te hebben.

Uiteindelijk zijn ze op een bepaald moment overgegaan tot normale productie, omdat de schoenen toch wel verkochten, maar in die tijd heeft FEIT een enorme cult status opgebouwd. Van toen naar de nieuwe Cordovan Biotrainer was een lange weg, maar het resultaat mag er zijn. Door de speciale materialen die gebruikt worden in het maken van deze schoen kun je makkelijk deze leren sneakers zonder sokken dragen, met de belofte vanuit FEIT dat de schoen ademt en je voeten niet zullen zweten.

Zie hieronder meer details van de schoenen en koop ze hier:

FEIT Biotrainers Cordovan 001

FEIT Biotrainers Cordovan 002

FEIT Cordovan Biotrainers Denim Daily 001

FEIT Biotrainers Cordovan 000

FEIT Cordovan Biotrainers Denim Daily 002

FEIT Cordovan Biotrainers Denim Daily 000

Tags:

Yoeri Khyrian Jonker

Whisky drinkende, A.P.C. Petit Standard dragende freelance journalist voor The Denim Daily en The Fisher Account.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>