Schermafbeelding 2014-10-09 om 13.20.04

Nieuwe denimrevolutie – Replay Hyperflex

by Lars Tibben / posted on 10/09/2014

Replay lanceert de wereldwijde Hyperflex campagne met een video waarin topmodel Alessandra Ambrosio zich ontpopt als wetenschapper en de grenzen van Hyperflex test. Danser Timor Steffens showt moeiteloos zijn extreme dance moves in een Hyperflex. FC Barcelona sterren Neymar Jr., Gerard Piqué, Luis Suarez, Andrés Iniesta en Ivan Rakitić imponeren met hun football tricks in de ultra flexibele stretch denim. #stretchyourlimits

Schermafbeelding 2014-10-09 om 13.19.57

Schermafbeelding 2014-10-09 om 13.20.25
 
Hyperflex
Met dit nieuwe model is Replay tot het uiterste gegaan in het ontwikkelingsproces en het resultaat is een premium denim met meer stretch dan ooit. Naast de enorme elasticiteit is Hyperflex super comfortabel en behoudt haar vorm. Hoe vaak of hoe lang je de denim ook draagt, Hyperflex sluit mooi aan en keert altijd weer terug in haar originele vorm.

Er zijn drie modellen voor vrouwen: een super skinny five-pocket met push-up effect, een skinny met stoere bikerdetails en een straight leg. Voor mannen is er een skinny low waist five-pocket en een slimfit regular waist met licht toelopende pijp.

De verschillende wassingen geven de stretch-denim een luxe en authentieke uitstraling: van een zeer donkere variant met rijke glans en een iets lichtere wassing met een dirty effect tot een hele lichte wassing met subtiele glans. In het voorjaar breidt Replay de Hyperflex collectie uit met de felle, frisse kleuren; azuurblauw, limegroen, koraalrood en wit.

#stretchyourlimits

Replay Hyperflex is nu wereldwijd on- en offline verkrijgbaar!

Verkoopprijs: €159,-
www.replay.it

Tags: , , , , ,

Lars Tibben

Selected by Esquire Magazine as one of the biggest online influencers

twitterfacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>