Schermafbeelding 2014-11-30 om 20.09.23

Opening nieuw restaurant LE COQ

by Lars Tibben / posted on 11/30/2014

Er borrelt iets aan ‘t IJ, en op 4 december gaat het open.
IQ Creative & Steven Pooters (o.a. George & Lobsterhouse) bundelen hun krachten voor een bijzondere nieuwe eet- en drink-lokatie.

Het zwevende restaurant op de draaibrug tussen CS en Westerdok – tot voor kort bekend als Cafe Open – is grondig aangepakt. Het nieuwe ‘all black’ interieur is meer een scherpe styling klus dan een grondige verbouwing. Lex Kok (George WPA, Le Garage) heeft getekend voor de culinaire invulling. Verwacht van Lex internationale fine food gerechtjes van het seizoen en daarnaast genoeg oesters en snacks in een uiteenlopend prijssegment.

Aan de bar veel bijzondere bieren en een zeer uitgebreide selectie cocktails. En verder ook hier de leuke feestjes, shows, workshops en presentaties die we van Steven Pooters & team gewend zijn: “Le Coq is de ultieme combinatie van lokaal meets internationaal zowel op de menukaart als qua sfeer” .

Maar let op: “You snooze, you lose”. Want Le Coq zal na precies 12 maanden weer sluiten.

Le Coq – Fine Food ,Craft beers & Cocktails
Westerdoksplein 20: bij de kruising van Prinsengracht en Haarlemmerdijk onder het spoor door.

www.lecoqamsterdam.nl
Instagram/lecoqamsterdam
Facebook/lecoqamsterdam
#cookingforstars

Tags: , , , ,

Lars Tibben

Selected by Esquire Magazine as one of the biggest online influencers

twitterfacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>