atmos-x-palladium-boot-collection-3

PALLADIUM BOOTS X ATMOS

by Lars Tibben / posted on 04/06/2014

atmos-x-palladium-boot-collection-3

De sneakerwinkel ATMOS in Tokyo, Japan, behoort tot de top sneakerwinkels wereldwijd. Het begerenswaardige assortiment van ATMOS wordt af en toe aangevuld met een bijzondere samenwerking met een bekend sneakermerk. Vanuit een Japans perspectief staan deze samenwerkingen bekend om hun brutale en erg modieuze karakter. De uitvoering van de de capsule collecties zijn altijd grensverleggend wat betreft kleur en ontwerp waarmee ze wereldwijd grote bekendheid vergaren.

Passend bij het ‘brutale’ karakter van de ATMOS samenwerkingen, is het thema van de nieuwste samenwerking met Palladium Boots ‘Glow in the dark’. De rubberen zolen, rubberen logo’s en de veters van Palladium’s Pampa geven licht in het donker.

ATMOS capsulecollecties vallen altijd binnen de premium prijsklasse, vanwege hun unieke ontwerp en productieproces. Het ontwikkelingsproces van de samenwerking met Palladium, dat nooit eerder is toegepast op de bekende canvas schoen, rechtvaardigt en verklaart de hogere prijs in vergelijking met de ‘gewone’ canvas schoen. De Pampa Hi (€156,95) en de Baggy (€167,95) zijn vanaf april beschikbaar voor zowel mannen als vrouwen.

Tags: , , , ,

Lars Tibben

Selected by Esquire Magazine as one of the biggest online influencers

twitterfacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>