Schermafbeelding 2014-09-08 om 21.54.01

Pharrell x G-Star Raw for the Ocean | G-Star op de Vogue FNO

by Yoeri Khyrian Jonker / posted on 09/09/2014

G-Star toonde donderdag avond op de Vogue Fashion Night Out hun nieuwe collectie in samenwerking met Bionic Yarn en Pharrell Williams. Naast jeans, T-shirts, sweaters en hoodies waren er ook bomberjacks en langere regenjassen, allemaal gemaakt van een blend van katoen en gerecycled plastic vanuit de oceaan. Zo had Bionic Yarn, die dit proces onder handen neemt van fles tot stof, in het verleden ook samen gewerkt met Timberland, Gap, Moncler en Pharrell’s eigen modelijn BBC/IceCream.

De collectie was zowel in de Bijenkorf op de eerste en tweede verdieping als in hun winkel op de P.C. Hooftstraat al voor de release te bekijken. Op beide locaties was ook een photobooth waar je de kleding kon passen en een foto van jezelf kon laten maken, waarmee ook prijzen zoals kleding van de collectie of een trip naar New York mee te winnen waren. De collectie zal vandaag officieel ook online te koop zijn, dus ga vooral ook naar G-Star RAW om de hele collectie te bewonderen.

Schermafbeelding 2014-09-08 om 21.54.08 Schermafbeelding 2014-09-08 om 21.54.13 Schermafbeelding 2014-09-08 om 21.54.19

Tags: , , , ,

Yoeri Khyrian Jonker

Whisky drinkende, A.P.C. Petit Standard dragende freelance journalist voor The Denim Daily en The Fisher Account.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>