11

Porsche Cayman GTS

by TheDenimDaily / posted on 03/28/2014

De nieuwe Cayman GTS staat voor pure sportiviteit. Dat is te zien aan het specifiek voor de GTS ontwikkelde front met zijn dynamische lijnenspel en de grote luchtinlaten. Deze sportieve uitstraling wordt benadrukt door de getinte dagrijverlichting en stadslichten in led-techniek die eveneens uniek voor dit model zijn. Bi-xenonkoplampen met Porsche Dynamic Light System (PDLS) zijn standaard. Het in zwart uitgevoerde binnenwerk onderstreept het verticaal georiënteerde koplampdesign. Een andere verwijzing naar het bijzondere karakter van de Cayman GTS: de speciale kleur karmijnrood, die bij de GTS voor het eerst voor de Cayman leverbaar is. Zo komen de in zwart uitgevoerde exterieurdetails bijzonder goed tot uiting.

Wie zijn karakter zo sterk etaleert, moet met beide benen op de grond blijven. Daarom staat de nieuwe Cayman GTS standaard op 20 inch Carrera S wielen in dynamisch 10-spaaks design, desgewenst ook zwart gespoten. Een andere mogelijkheid om zijn koersvastheid te onderstrepen: de tegen meerprijs leverbare 20 inch 911 Turbo wielen met titaniumkleurig binnenwerk en gepolijste velgharten van aluminium.

Vanaf de voorspatborden lopen nauwkeurig geplaatste randen over het dak – langs de in zwart (hoogglans) uitgevoerde sierlijsten rond de zijruiten – naar de achterzijde. Ook hier kenmerkt de nieuwe Cayman GTS zich door specifieke details: de achterlichten met led-techniek zijn getint. Het zwarte ‘Cayman GTS’ logo onderstreept datgene wat deze auto sowieso al uitstraalt: aangescherpte sportiviteit.

Door de nieuw vormgegeven onderzijde achter oogt de nieuwe Cayman GTS nog gespierder, nog afgetrainder. Uit de zwarte eindpijpen van het standaard sportuitlaatsysteem klinkt de onmiskenbare Porsche sound. Porsche in zijn puurste vorm. Akoestisch en optisch.

 

 

123456789

 

Tags: , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>