10749151_10154738945630626_1073005411_n

Q&A met Leroy Aznam

by Lars Tibben / posted on 10/29/2014

Wie is Leroy Aznam?
Ik ben 31 jaar en woon in Amsterdam
Het afgelopen jaar ben ik een eigen PR bureau begonnen, IVY LEE, met klanten als HUGO BOSS, Strellson, Alchemist, Sony Music en Modefabriek. Daarnaast heb ik mijn eigen blog www.commedesleroi.com en schrijf ik voor magazines als Glamour, L’Officiel Hommes en Prestage.

Wat was je eerste denim item?
Als kind droeg ik altijd Levi’s, omdat mijn vader dat heel vet vond. Maar mijn eerste denim die ik van mijn eigen geld heb gekocht was volgens mij de G-Star Elwood, toen was ik volgens mij 16. Ik weet het niet meer precies.

10726662_10154738945600626_4294635_n

Wat is nu je favoriete?
De G-Star Arc 3D Loose Fit Tapered. Hij zit erg lekker en de pasvorm is voor mij het best. Mijn skinny jeans zijn van Acne, zwarte.

Wat zijn je dagelijkse essentials? Belangrijke items die je altijd bij je hebt of heel vaak gebruikt?
Samsung Note 3, mijn optische bril (ik kan eigenlijk niet zonder, maar soms laat ik hem thuis), rugzak (en dan voornamelijk mijn Eastpak x Raf Simons versie), aansteker, portemonnee, horloge.

Waar haal jij je inspiratie vandaan?
Internationale magazines als V-Man, Vogue Homme, L’Officiel Hommes. Websites als Hypebeast en Streetetiquette. Maar ook Instagram profielen van Asian influencers als DJ Verbal, Poggytheman en Yoon Ambush en gewoon van mensen op straat. Ik reis heel veel en zie overal inspirerende mensen.

Omschrijf je eigen kledingstijl?
Eclectisch, mix van alles. Als het maar lekker zit.

10749542_10154738945585626_1347188664_n

Favoriete hotspot?
IVY LEE

Welke opkomende en bestaande merken kijk je nu naar?
Opkomende: Juun.J, Jonathan Christopher Homme, Public School New York
Bestaande: Comme des Garçons (mijn favoriet), Yohji Yamamoto, Phillip Lim.

Hoe zie jij jezelf over 5 jaar?
Dan doe ik nog steeds de dingen die ik leuk vind… zie vraag 1. En misschien nog veel meer andere dingen… The sky is not the limit if there are footprints on the moon…

www.commedesleroi.com

 

Tags: , , , , , , ,

Lars Tibben

Selected by Esquire Magazine as one of the biggest online influencers

twitterfacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>