d

RUE BLANCHE

by TheDenimDaily / posted on 03/02/2014

’Ludiek, luxueus en minimalistisch tegelijk.’’  Deze steekwoorden zijn voor het merk rue blanche ook bij The Denim Daily zeker van toepassing. Al sinds 1987 spreekt rue blanche vrouwen aan. De kledingstukken zijn makkelijk in hun garderobe te integreren en ontpoppen zich tot trouwe metgezellen in het dagelijks leven.

Precies deze intieme dimensie kenmerkt het Belgische merk, waarvan de boetieks en vele verkooppunten over de hele wereld steevast de gevoelige, warme leefwereld van de ontwerpster weerspiegelen.

Een ontwerp van rue blanche is sensueel en spreekt tot de zintuigen. Het maakt verdrongen gevoelens en emoties los, het haalt gebaren uit het verleden voor de geest, zo haarscherp dat we erdoor worden geraakt. Sterke kleuren, zachte materialen en tijdloze vormen kenmerken de collectie.

De ontwerpster, Marie-Chantal Regout gaat niet zozeer voor een toevallige ‘’ total look’’. Zij houdt ervan kledingstukken en accessoires zodanig te mixen dat zij de persoonlijkheid, de essentie van elke vrouw aan het licht brengen. rue blanche benadert mode op een geestige manier, vrijgevig – als een toegangspoort tot de verbeelding.

 

l2UE

Ff6e7341e5cce807619fcd045759fab92

3

http://www.rueblanche.com/site/

 

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>