Tenue De Nimes Travelteq Denim Daily

Tenue de Nîmes x TravelTeq

by Yoeri Khyrian Jonker / posted on 12/18/2014

Twee versies, één samenwerking. Of je nou meer van de denim of leren tassen bent, de nieuwe laptoptas van Travelteq in samenwerking met Amsterdamse denimtoko Tenue de Nîmes is het perfecte geschenk voor de reizende man. En met de Japanese selvedge denim van Tenue de Nîmes en de vegetable tanned Italiaanse leder van Traveleq weet je dat je kwaliteit kan verwachten.

Met een ruimte voor je laptop (tot 15 inch), je notebook, je telefoon en zelfs je pakje sigaretten weet je zeker dat je alles bij je hebt. En grappig genoeg is er ook nog ruimte voor je lievelingsgeurtje. Gotta stay fresh, I guess. De leren variant is nu verkrijgbaar voor €545 en de denim inside-out versie voor €450, beiden op de website van Tenue de Nîmes of in hun winkel. Let wel op: er zijn er maar 30, dit omdat elke tas een speciaal hand-made product is.

Tenue De Nimes Travelteq Denim Daily 6

Tenue De Nimes Travelteq Denim Daily 0

Tenue De Nimes Travelteq Denim Daily 1

Tenue De Nimes Travelteq Denim Daily 5

Tenue De Nimes Travelteq Denim Daily 4

 

Tags: , , , , , , , ,

Yoeri Khyrian Jonker

Whisky drinkende, A.P.C. Petit Standard dragende freelance journalist voor The Denim Daily en The Fisher Account.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>