LEvi Vintage Clothing Denim Daily 4.2

The Metropolis Lookbook | Levi’s Vintage Clothing

by Yoeri Khyrian Jonker / posted on 11/11/2014

Zoals vaker vertelt Levi’s Vintage Clothing in hun nieuwe lookbook het verhaal van de rijke historie tussen Amerika en denim. Cowboy’s, mijnwerkers, arbeiders, maar ook natuurlijk de arbeiders en genieën die meegewerkt hebben aan het creëren van de New Yorkse skyline. Ter herinnering van die mooie tijd hebben de creatievelingen bij Levi’s daarom hun nieuwe F/W Metropolis collectie van 2014 juist hierop gebaseerd is. Van de bouw van het Empire State Building en Chrystler Building tot de Futurama tentoonstelling; van de architecten die alles met hun creatieve brein op papier gezet hebben tot de bouwvakkers die het met de hand hebben opgebouwd: je ziet het allemaal terugkomen in hun lookbook. En ook toen droegen ze dus Levi’s!

Wel leuk om te weten is dat de Levi’s Bib Overall die je hieronder ziet eigenlijk komt uit een kindercollectie van vroeger, maar dat deze helemaal gecustomized en gereconstrueerd is tot het naadloos in deze collectie paste. Ook de nieuwe versie van de SAC jas ziet er veelbelovend uit. Bekijk het lookbook hier beneden, en ga naar Levi.com om meteen een paar stukken uit de collectie te bestellen.

LEvi Vintage Clothing Denim Daily 1

LEvi Vintage Clothing Denim Daily 2.2

LEvi Vintage Clothing Denim Daily 3

LEvi Vintage Clothing Denim Daily 5

LEvi Vintage Clothing Denim Daily 6

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Yoeri Khyrian Jonker

Whisky drinkende, A.P.C. Petit Standard dragende freelance journalist voor The Denim Daily en The Fisher Account.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>