thedenimdaily_vlieger&vandam_design_bag_amsterdam_9

Vlieger & Vandam: Rebels and Luxury in one

by TheDenimDaily / posted on 08/07/2014

Don’t call the cops! Heb je weleens een tas gezien met het reliëf van een pistool of mes? Origineel zijn ze absoluut. We hebben het over de tassencollectie van Vlieger & Vandam.

Tassenmerk Vlieger & Vandam begon in 2002 als een kunstproject. Hein van Dam en Carolien Vlieger wilden een tegengeluid geven aan de uitvergroting van de media van het gevoel van onveiligheid. Zo ontstonden de tassen met een reliëf van een mes of revolver.

Inmiddels zijn celebs niet weg te slaan van dit tassenmerk en kunnen we o.a Rihanna, Rita Ora, Irina Shayk en onze eigen Nederlandse voetbalvrouw en It girl Winonah de Jong spotten met een van hun exemplaren.

The Denim Daily is een fan! Wij hebben hieronder een kleine selectie gemaakt van hun huidige collectie. Deze week hebben zij via social media hun nieuwe collectie gepubliceerd. Bezoek hun website voor méér Vlieger & Vandam beauties. Welke past bij jou?

thedenimdaily_vlieger&vandam_design_bag_amsterdam_2 thedenimdaily_vlieger&vandam_design_bag_amsterdam_6 thedenimdaily_vlieger&vandam_design_bag_amsterdam_8 thedenimdaily_vlieger&vandam_design_bag_amsterdam_10 thedenimdaily_vlieger&vandam_design_bag_amsterdam_13 thedenimdaily_vlieger&vandam_design_bag_amsterdam_14 thedenimdaily_vlieger&vandam_design_bag_amsterdam_15thedenimdaily_vlieger&vandam_design_bag_amsterdam_1

http://www.vliegervandam.com/

 

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>