Schermafbeelding 2014-08-29 om 16.22.24

Vogue Fashion’s Night Out | 4 September

by Lars Tibben / posted on 08/29/2014

VOGUE 13 09 Fashion's Night Out I 9878a

Donderdag 4 september is het zover: de derde Nederlandse editie van VOGUE Fashion’s Night Out! FNO is hét mode-event van het jaar – het vindt plaats in 19 landen, van Parijs tot Sydney – dat zich afspeelt in de mooiste winkelstraten van Amsterdam en zal naar verwachting weer 25 duizend fashion-minded bezoekers trekken. Met instore feestjes tussen de nieuwe collecties, customized ontwerpen, unieke optredens en natuurlijk heel veel champagne. Met de eigen VOGUE Souvenirshop en de VOGUE afterparty in de Passage van het Rijksmuseum is FNO 2014 een event dat je onmogelijk kunt missen.

Vanuit de Bijenkorf Amsterdam, die volledig in het teken van het vieren van de mode staat, gaat de route richting de beroemde P.C. Hooftstraat waar 65 winkels actief deelnemen aan het grootste modefeest van Nederland. De modekaravaan gaat verder richting het Museumplein voor de nu al legendarische afterparty – op invitation only – in de Passage van het Rijksmuseum.

In en om de P.C.
In de P.C. Hooftstraat, de Hobbemastraat en de Van Baerlestraat is het groot feest op straat en in de winkels. Nieuwkomers Prada en La Perla zijn meteen van de partij op FNO, Louis Vuitton onthult de nieuwe tassencollectie van Nicolas Ghesquière en Gucci biedt de mogelijkheid om je tas te laten personaliseren. Björn Borg toont zijn nieuwe sportcollectie en in pop-up glazen containers wordt de premium-collectie van Zalando onthuld. Burberry geeft een trenchcoat weg.

De Dam
In de Bijenkorf is op elke etage een spektakel gaande, van modeshows tot live interviews door het modecollectief MOAM. Nederlandse ontwerpers als Ilja Visser, Antoine Peters en Mattijs van Bergen laten hun werk zien. En VOGUE lanceert de Vogue Over-boekenreeks – een nieuwe serie over genieën in de modewereld zoals Coco Chanel en Vivienne Westwood. Bij H&M worden bijzondere hologramfilms vertoond. Gassan zorgt voor koetsen die de bezoekers naar de P.C. Hooftstraat vervoeren, waar het feest in volle gang is.

VOGUE Souvenirshop
Naast al het feestgedruis in de winkels en de Bijenkorf heeft VOGUE zelf ook een shop – de VOGUE Souvenirshop. Hier is onder meer het VOGUE Fashion’s Night Out Amsterdam 2014 T-shirt te koop, speciaal ontworpen door Queen of T’s Zoe Karssen (€ 19,95 waarvan € 5 voor dance4life).

Schermafbeelding 2014-08-29 om 16.22.24

Datum   |      4 september 2014
Locatie  |     VOGUE Souvenirshop | Hobbemastraat 9, Amsterdam
Tijd        |     18.00 tot 22.00 uur

Vogue FNO programma

18.00u         Aankomst VOGUE-redactie bij De Bijenkorf
18.30u         Opening fashionshow & lancering boekenreeks Vogue Over door Karin Swerink.
19.00u         Aankomst VOGUE-redactie bij Vogue Souvenirshop
19.15u         Officiële opening Souvenirshop door Zoe Karssen en Karin Swerink.

Tags: , , , , ,

Lars Tibben

Selected by Esquire Magazine as one of the biggest online influencers

twitterfacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>