VONDELPARK/3 - INTERIEUR - HORECA

Vondelpark3

by TheDenimDaily / posted on 04/07/2014

In het hart van Amsterdams bekendste park vind je Vondelpark3, het nieuwe restaurant in het voormalige Vondelparkpaviljoen. Na een grondige renovatie van anderhalf jaar is het pand in het voorjaar van 2014 heropend voor publiek!

Hoewel de allure van dit Rijks monumentale gebouw bijna voelbaar is, heeft  Vondelpark3 een toegankelijk karakter. Op de ontbijt- en lunchkaart staan toegankelijke gerechten; van een uitgebreid assortiment aan salades tot broodjes die je van een brasserie mag verwachten. De avondkaart verrast je met traditionele gerechten in een hedendaags jasje, oud en vertrouwd net even anders.  Of je nu langskomt voor een lekkere kop koffie en een goed gesprek, een salade na een rondje Vondelpark of voor een uitgebreid diner met een klant: Vondelpark3 is open.

Naast het restaurant in het souterrain, heeft Vondelpark3 ook twee grote terrassen. Op de begane grond is voldoende plek aan weerszijden van de hoofdtrap, die na jaren afwezigheid weer in ere is hersteld. Bovenaan de trap creëert Vondelpark3 gelegenheid tot ontspanning op het bordes, net als de begane grond gericht op het zuiden. Als enige plek in het park wordt u bij Vondelpark3 ook op het terras bediend; het echte ontspannen is begonnen!

Restaurant_Vondelpark3_thedenimdaily_hotspot_amsterdam_1VONDELPARK/3 - INTERIEUR - HORECARestaurant_Vondelpark3_thedenimdaily_hotspot_amsterdam_2VONDELPARK/3 - INTERIEUR - HORECARestaurant_Vondelpark3_thedenimdaily_hotspot_amsterdam_4VONDELPARK/3 - INTERIEUR - HORECARestaurant_Vondelpark3_thedenimdaily_hotspot_amsterdam_5

 

Openingstijden

Maandag             08:30 uur 01:00 uur

Dinsdag               08:30 uur 01:00 uur

Woensdag          08:30 uur 01:00 uur

Donderdag         08:30 uur 01:00 uur

Vrijdag                 08:30 uur 02:00 uur

Zaterdag              08:30 uur 02:00 uur

Zondag                08:30 uur 01:00 uur

 

http://www.unlimitedlabel.com/nl_NL/vondelpark3/vondelpark3-home/

 

 

 

Tags: , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>