SS15 Collection Wednesday Whiskey-1

Wednesday Whiskey’s “Make It Happen” collectie

by Yoeri Khyrian Jonker / posted on 02/12/2015

2015 gaat een mooi jaar worden voor het Tilburgse schoenenmerk. Naast de plannen voor een speciale exhibitie van samenwerkingen met 10 opkomende talenten in de kunstwereld, een tot nu toe high-profile, stilgehouden speciale samenwerking met een peer in de auto industrie en een geweldige design directie komt Wednesday Whiskey met de “Make It Happen” collectie.

Unrestrained simplicity blijft de belangrijkste waarde voor alle designs binnen hun schoenenlijn, zo vertelt founder Marijn Verschure. Met enorme felle kleuren krijgen de geupdate versies van de Paddy Lo en Teel Mid een summer feel die goed werken in elke outfit, en je automatisch het zonnetje in huis maken. Een andere update is het materiaal: de suede is waterproof, de lining is beter uitgevoerd en zelfs de last is aangepast voor meer comfort.

Bekijk de collectie hieronder en koop ze hier, zodat je helemaal goed zit deze lente en zomer:

Wednesday Whiskey Teel Mid Perfo - Azur Suede

Wednesday Whiskey Paddy Lo Perfo - Apple Suede

Tags: , ,

Yoeri Khyrian Jonker

Whisky drinkende, A.P.C. Petit Standard dragende freelance journalist voor The Denim Daily en The Fisher Account.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>