profiel_foto_robinvanbezouw_

Welcome : Robin van Bezouw l New blogger

by TheDenimDaily / posted on 09/09/2014

Wij willen u graag voorstellen aan onze nieuwe blogster Robin van Bezouw. We zijn super blij dat ze voor haar nieuwe uitdaging voor The Denim Daily heeft gekozen. Want wat een talent heeft deze jonge dame. Na eerder voor 9straatjesonline en Expresso Fashion gewerkt te hebben en tekst manager te zijn geweest voor het magazine Garment, dit magazine is onderdeel van het AMFI, gaat ze met veel zin bij ons aan de slag. Hieronder een kleine intro van Robin zelf.

profiel_foto_robinvanbezouw_

Wanneer je je laatste euro’s liever uitgeeft aan kleding in plaats van eten en je droomt over de nieuwe BLK DNM jeans op je wishlist, weet je dat je een modefanaat bent. Ik zeg expres modefanaat omdat er een hoop woorden zijn waaraan ik een hekel heb. ‘Modemeisje’ of ‘poppetje’ bijvoorbeeld. ‘Hipster’ is overigens ook niet één van mijn favorieten. Ik wil niet zeggen dat ik er altijd vlekkeloos uit zie. In tegendeel zelfs, soms snap ik helemaal niks meer van mode. Maar het blijft me altijd fascineren. En over wat me fascineert, schrijf ik graag.

Mijn liefde voor schrijven ontdekte ik in mijn eerste jaar aan de opleiding Media, Informatie en Communicatie. Ik ben een echte taal-nazi, zoek het liefst zoveel mogelijk synoniemen voor één woord en vind het een uitdaging om gebeurtenissen zo mooi mogelijk te omschrijven. Daarom koos ik tijdens het tweede jaar van mijn opleiding voor de afstudeerrichting Redactie en Mediaproductie. Hierna ging alles eigenlijk vanzelf. Ik liep stage bij verschillende modebedrijven, werd tijdens mijn minor aan het AMFI tekstmanager voor het internationaal gepubliceerde jaarboek en ging aan de slag bij Spoiled in de 9 straatjes. Ervaringen die stuk voor stuk mijn liefde voor zowel journalistiek als mode hebben laten groeien.

Na al deze leuke en leerzame ervaringen is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Daarom zal ik vanaf vandaag het team van The Denim Daily komen versterken. Hier hoop ik je op de hoogte te houden van al het belangrijks in modeland, maar bovenal te inspireren.

 

Stay Tuned!

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>