WONHUNDRED_151114__Capture_170

WON HUNDRED X MIKKEL GREGERS JENSEN

by Lars Tibben / posted on 01/21/2015

Het Deense mode-label Won Hunderd lanceert een unieke capsule collectie in samenwerking met het mannelijke topmodel Mikkel Gregers Jensen. De collectie is er in limited oplage en is een combinatie van sharp tailored sihouetes en casual items.

De collectie omvat een mix tussen hedendaagse streetwear en Rock ‘n’ Roll invloeden. Ritsen en leren details zijn op verschillende manieren verwerkt in broeken en jassen en maken een directe verwijzing naar de clean en edgy signature-look van het topmodel. Binnen de capsule collectie is hoofdzakelijk gebruik gemaakt van een monochroom kleurenpalet met als basis, zwart, wit, grijstinten en rood.

WONHUNDRED_151114__Capture_187

De exclusieve collectie wordt slechts op vijf plaatsen ter wereld gepresenteerd; New York – twee verkooppunten -, Kopenhagen, Los Angeles en in Den Haag bij UPTOWN. Vanaf 6 februari t/m 28 februari 2015 is de collectie in de vijf geselecteerde winkels verkrijgbaar en online via www.wonhundred.com.

WONHUNDRED_151114__Capture_133 WONHUNDRED_151114__Capture_075

Tags:

Lars Tibben

Selected by Esquire Magazine as one of the biggest online influencers

twitterfacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>